Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan miten Best Friend Group Oy, y-tunnus 1073893-0 ("Best Friend Group" tai "me") käyttää ja käsittelee sinua koskevia henkilötietoja, joita keräämme vieraillessasi Hurtta.com -verkkosivustollamme ("Palvelu") ja käyttäessäsi verkkosivustolla tarjottavia palveluitamme, kuten verkkokauppaamme. Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palveluamme.

Oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle

Oikeudellinen peruste alla kuvattujen henkilötietojen käsittelyyn riippuu kyseisistä henkilötiedoista ja olosuhteista, joissa keräämme tietoja.

Käsittelemme henkilötietojasi vain jos:  

  • tarvitsemme henkilötietoja solmiaksemme sopimuksen kanssasi tai kanssasi solmitun sopimuksen täyttämiseksi
  • olet antanut suostumuksesi siihen
  • jos käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi eikä oikeutesi syrjäytä oikeutettuja etuja. Tähän sisältyy muun muassa seuraavat tilanteet:
    • tilausten toimittaminen ja laskuttaminen
    • asiakastuen tarjoaminen
    • tuotteidemme ja palvelujemme tarjoaminen ja parantaminen
    • raportoinnin ja analytiikan tarjoaminen
    • riskien ja petosten estäminen
    • uutiskirjeiden sekä markkinointi- ja myynninedistämismateriaalien tarjoaminen

KERÄTYT TIEDOT

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää sinua ilmoittamaan meille tiettyjä sinua koskevia henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenpitoon tai tunnistamiseen ("Henkilötiedot"). Tällaiset tiedot voivat muun muassa olla:

Verkkosivut:

  • Käyttötiedot
  • Jäljitystiedot ja evästeet

Verkkokauppa:

  • Sähköpostiosoite
  • Etu- ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, postinumero, kaupunki, maa
  • Henkilötunnus jos laki tätä edellyttää (esim. jos valitset maksutavaksi Klarnan laskun)
  • Tilinumero ja maksukorttitiedot

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja Palveluun pääsystä ja käytöstä ("Käyttötiedot"). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja kuten tietokoneesi Internet Protocol -osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, vierailemasi sivut Palvelullamme, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Jäljitystiedot & evästedata

Käytämme evästeitä ja vastaavia jäljitysteknologioita Palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen hallussapitoon.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään verkkosivustolta selaimeesi ja tallennetaan laitteellesi. Muita käytössä olevia seurantateknologioita ovat verkkojäljitteet, verkkotunnisteet sekä komentolauseet, joilla kerätään ja jäljitetään tietoa Palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit selaimesi asetuksissa kieltää kaikki evästeet tai ottaa evästeilmoitukset käyttöön. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistä evästeistä:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä Palvelumme ylläpitoon.
  • Pysyvät evästeet. Käytämme pysyviä evästeitä muistaaksemme mieltymyksesi ja erilaisia asetuksia.
  • Turvaevästeet. Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Verkkokauppa

Keräämme henkilö​​tietojasi online-rekisteröintilomakkeella rekisteröintimenettelyn yhteydessä. Käytämme näitä henkilö​​tietoja esimerkiksi verkkokaupan ylläpitoon.

Et voi rekisteröityä verkkokauppamme käyttäjäksi ilman että täytät rekisteröintilomakkeen kokonaisuudessaan, sillä kaikkia tietoja tarvitaan Palvelun tarjoamiseen, esimerkiksi ostettujen tuotteiden lähettämiseen. Sinun ei tarvitse rekisteröityä verkkokauppamme käyttäjäksi, mutta huomioi ettet voi tilata tavaroita verkkokaupastamme ilman rekisteröitymistä.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Best Friend Group voi käyttää kerättyjä tietoja muun muassa seuraavissa käyttötarkoituksissa:

  • Palvelun tarjoaminen, parantaiminen ja ylläpito
  • Tuotteiden toimitus ja laskutus
  • Asiakassuhteiden hallinnointi
  • Palvelua koskevien muutosten ilmoittaminen
  • Palvelumme interaktiivisten ominaisuuksien käytön mahdollistaminen näin halutessasi
  • Asiakastuen tarjoaminen ja valitusten käsittely
  • Palvelun parantaiminen analyysien tai kerättyjen tietojen avulla
  • Palvelun käytön seuranta
  • Markkinatutkimusten toteuttaminen
  • Teknisten ongelmien tunnistaminen, ehkäiseminen ja ratkaiseminen
  • Verkkosivustomme toimivuuden, sisällön sekä käyttökokemuksen parantaminen
  • Facebook yleisön luominen anonymisoitujen henkilötietojen avulla
  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen
  • Uutisten, erikoistarjousten ja yleistiedon tarjoaminen muista tarjoamistamme tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ne, joita olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut. Voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä viestejä osittain tai kokonaan sähköpostiviestissä olevan peruutuslinkin ja ohjeiden avulla.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi vain siinä määrin, kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja oikeudellisten sopimusten ja käytäntöjen noudattamiseksi.

Säilytämme myös käyttötietoja sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään Palvelun turvallisuuden tai toimivuuden parantamiseen, tai jos meillä on oikeudellinen velvollisuus säilyttää näitä tietoja pidempään.

TIETOJEN SIIRTO

Tietojasi, henkilötiedot mukaan lukien, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneilla, jotka sijaitsevat asuinmaasi tai muun lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa omalla alueellasi voimassa olevista laeista. Säilytämme tietojasi yleensä EU- tai ETA-alueella. Jos tietoja siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että maalla, johon tiedot siirretään, on Euroopan komission tarkoittama riittävä yksityisyyden suojan taso tai käytämme Euroopan komission hyväksymiä vakiomuotoisia sopimusehtoja.

TIETOJEN LUOVUTUS

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa tai käsitellä samaan konserniin kuuluvissa yrityksissä edellä kuvattuihin tarkoituksiin (katso ”TIETOJEN KÄYTTÖ”). Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille heidän omiin tarkoituksiinsa. Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tilanteissa:

Ilmoitukset lainvalvontaviranomaisille

Tietyissä olosuhteissa voimme joutua luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki näin edellyttää tai vastataksemme viranomaisten perusteltuihin pyyntöihin (esim. tuomioistuin tai valtion virasto).

Oikeudelliset vaatimukset

Best Friend Group Oy voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, jos tällainen toiminta on tarpeen:

  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi
  • Suojellakseen ja puolustaakseen Best Friend Groupin oikeuksia tai omaisuutta
  • Estääkseen tai tutkiakseen mahdollisia Palveluun liittyviä väärinkäytöksiä
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi
  • Suojautuakseen oikeudelliselta vastuulta

Liiketoiminta

Fuusioiden, yritysostojen tai muunlaisten liiketoimintamme uudelleenjärjestelyjen yhteydessä henkilötietoja voidaan siirtää ostajille ja heidän neuvonantajilleen.

TIETOTURVALLISUUS

Tietoturvallisuutesi on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirtomenetelmä tai elektroninen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, siirrolta, poistamiselta tai muulta käsittelyltä, joka saattaa vaarantaa tietoturvaa. Tällaisiin menetelmiin kuuluu palomuurien, salaustekniikoiden ja turvallisten palvelintilojen käyttö, asianmukaiset kulunvalvontajärjestelmät, hallittu käyttöoikeuksien tarjoaminen ja niiden käytön valvonta, ohjeiden antaminen tietojenkäsittelijöille sekä huolellinen toimialan tietoturvastandardeja noudattavien alihankkijoiden valinta.

OIKEUTESI

Best Friend Group pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit oikaista, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Voit päivittää henkilötietosi suoraan tilisi asetukset -osiossa. Jos haluat tietää mitä henkilötietoja sinusta säilytetään tai jos haluat poistaa tietoja, ota meihin yhteyttä [LINKKI].

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Käyttöoikeus - sinulla on oikeus saada tietoja henkilötietojesi käsittelystä, saada pääsy henkilötietoihisi ja tarkistaa henkilötietosi, joita käsittelemme.
  • Oikaisuoikeus - sinulla on oikeus vaatia epätäsmällisten ja virheellisten henkilötietojen korjaamista ja täydentämistä.
  • Oikeus tulla unohdetuksi - sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen - sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.
  • Oikeus tietojen siirtämiseen - sinulla on oikeus saada henkilötietosi koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle edellyttäen, että olet itse toimittanut tällaiset henkilötiedot meille.
  • Oikeus vastustaa - sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisen erityisen tilanteen perusteella, jos henkilötietojasi käsitellään meidän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten.
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi - sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi.
  • Oikeus tehdä valitus - sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle, jos katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Katso yhteystiedot alla.

Voit pyytää kopion henkilötiedoistasi yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa, mikäli haluat tarkastaa ja siirtää tallentamamme henkilötiedot. Voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin käsittelemme pyyntöäsi.

PALVELUNTARJOAJAT

Voimme käyttää kolmansia osapuolia, kuten yrityksiä ja yksityishenkilöitä Palvelun mahdollistamiseksi ("Palveluntarjoajat"), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä Palvelun käytön analysoinnissa.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, ja nämä kolmannet osapuolet ovat velvollisia olemaan luovuttamatta tai käyttämättä niitä muihin tarkoituksiin.

Palveluntarjoajat, joilla on automaattinen pääsy henkilötietoihisi

Seuraavilla Palveluntarjoajilla on automaattisesti pääsy henkilötietoihisi, kun käytät Palvelua:

Shopify

Shopify on sähköisen kauppakäynnin alusta, jota käytetään tarjoamaan palvelua Hurtta.com-sivustolle. Heidän tietosuojakäytäntönsä on luettavissa osoitteessa: https://www.shopify.com/legal/privacy

iSenseLabsin GDPR / CCPA + Cookie Management

Käytämme iSenseLabsin GDPR / CCPA + Cookie Management -sovellusta asiakastietojen ja pysyvien evästeiden käsittelyyn Shopifyssa. Sovelluksen kautta kerätyt asiakastiedot poistetaan automaattisesti 12 kuukauden kuluttua. Palvelu käyttää Google Analyticsia parantaakseen vierailusi toiminnallisuutta ja käyttökokemusta. Voit kieltäytyä Google Analyticsista käyttämällä Opt-out selainlisäosaa. Koko tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa: https://gdpr.apps.isenselabs.com/pages/privacy_policy

Sovellus, jota käytetään sinun IP- ja sähköpostiosoitetietojesi käsittelemiseksi, turvaa GDPR/CCPA:n mukaisen tietojenkäsittelyn sivustolla.

Searchanise

Käytämme Searchanisen älytyökaluja verkkosivujen hakukokemusten optimointiin. Heidän tietosuojaselosteensa on nähtävissä osoitteessa: https://start.searchanise.com/privacy-policy/

Analytics

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia Palvelun käytön seuraamiseksi ja analysoimiseksi.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuliikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuratakseen ja valvoakseen Palvelumme käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja yhtenäistääkseen ja yksilöidäkseen oman mainosverkoston mainoksia.

Voit estää kävijätietojen lähetyksen Google Analytics - palvelulle asentamalla Google Analyticsin opt-out- selainlisäosan. Lisäosa estää Google Analytics JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta kävijätietojasi Google Analyticsin kanssa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä löydät Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

Google Ads

Google Adsin uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.

Voit kieltää Google Analyticsin käytön Display-mainonnassa ja muokata Google Display -verkoston mainoksia Google Ads -asetussivulla: http://www.google.com/settings/ads

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä löydät Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

HotJar

Hotjar mahdollistaa kävijöiden verkkosivulla ja mobiilisovelluksissa tapahtuvan käyttäytymisen seurannan. Voit kieltää Hotjarin käytön seuraavaan linkin kautta: https://www.hotjar.com/opt-out. Hotjar noudattaa myös Älä jäljitä -ylätunnistetta (”Do not track -header”). Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on tällainen ylätunniste asennettuna, Hotjar ei seuraa sinua.

Palveluntarjoajat, joilla ei ole automaattista pääsyä henkilötietoihisi

Seuraavilla Palveluntarjoajilla on pääsy henkilötietoihisi vain näin halutessasi:

Judge.me

Käytämme Judge.me -sivustoa arvosteluihin verkkosivustollamme. Emme luovuta henkilötietojasi Judge.me:lle, mutta voit halutessasi antaa tietojasi suoraan Judge.me:lle täyttämällä Judge.me:n rekisteröintilomakkeen. Judge.me Ltd ylläpitää https://judge.me/ -sivustoa ja heidän tietosuojaselosteensa on nähtävissä osoitteessa: https://judge.me/privacy. Jos täytät rekisteröintilomakkeen lähettääksesi arvostelun, kyseinen arvostelu voidaan automaattisesti julkaista Judge.me:llä, mukaan lukien kaikki arvosteluun sisältyvät henkilötiedot. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella ja päätät antaa tietoja Judge.me:lle, huomioi, että he siirtävät tietoja, henkilötiedot mukaan lukien, Yhdysvaltoihin ja käsittelevät niitä siellä.

Customer Fields

Käytämme Helium Development LLC: n Customer Fields -sovellusta, jotta asiakkaamme voivat muokata asiakastiliensä tietoja verkkosivustollamme. Emme luovuta asiakastietoja Customers Fieldsille, mutta voit halutessasi antaa tietojasi suoraan Customer Fieldsille täyttämällä rekisteröintilomakkeen. Heidän tietosuojaselosteensa on nähtävissä osoitteessa: https://heliumdev.com/privacy/. Jos täytät rekisteröintilomakkeen asiakastilin luomista varten, Customer Fields voi automaattisesti julkaista henkilötietosi heidän palvelullaan. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella ja päätät antaa tietoja Customer Fieldsille, huomioi, että he siirtävät tietoja, henkilötiedot mukaan lukien, Yhdysvaltoihin ja käsittelevät niitä siellä.

Globo -Form Builder

Käytämme Globon Form Builderia verkkosivuston yhteydenottolomakkeissa. Emme luovuta henkilötietojasi Form Builderille, mutta voit halutessasi antaa tietojasi suoraan Form Builderille täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Heidän tietosuojaselosteensa on nähtävissä osoitteessa: https://globosoftware.net/privacy-policy/.

Facebook

Facebook-uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Facebook Inc.

Lisätietoa kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta löytyy täältä: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Voit kieltää Facebookin kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan noudattamalla Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa Digital Advertising Alliancen vahvistamia online-käyttäytymismainonnan itsesääntelyperiaatteita. Voit poistaa käytöstä kaikkien osallistuvien yritysten mainonnan Yhdysvaltain Digital Advertising Alliancen (http://www.aboutads.info/choices/), Kanadan Digital Advertising Alliance http://youradchoices.ca/ tai European Interactive Digital Advertising Alliance in Europe http://www.youronlinechoices.eu/ kautta tai poistamalla mainonnan käytöstä mobiililaitteesi asetusten avulla.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä löytyy Facebookin tietosuojaselosteesta: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Tarjoamme myös anonymisoituja henkilötietoja (pääasiallisesti sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita) osana Facebook Audiences Networkin käyttöä. Käyttöehdot löytyvät osoitteesta: https://www.facebook.com/ads/manage/audience_network/publisher_tos

Facebook Pixel

Facebook Pixel on Facebook Productsin tarjoama analyysityökalu, joka mittaa mainonnan tehokkuutta analysoimalla ihmisten tekemiä toimia verkkosivustoilla.

Voit hallita Facebook Pixelin seuraamia aktiviteetteja asetuksissa: https://www.facebook.com/off_facebook_activity. Tähän sisältyy nykyisten aktiviteettien tarkastelu ja tyhjentäminen sekä kieltäytyminen tulevien aktiviteettien seurannasta, jotka koskevat vierailemiasi yrityksiä ja organisaatioita Facebookin ulkopuolella, mukaan lukien toiminta Judge.me- ja kumppanisivustoilla.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä löytyy sivustolta: https://www.facebook.com/policy.

Instagram

Instagram on Facebook Productsin tarjoama kuvien jakamiseen tarkoitettu ohjelmisto. Instagramin kautta kerätyt tiedot sisältävät tietoja tuotteen käytöstä (sisältö, jota tarkastelet tai johon osallistut, käyttämäsi ominaisuudet, tekemäsi toiminnat, ihmiset tai tilit, joiden kanssa olet tekemisissä; sekä aktiviteettiesi aika, tiheys ja kesto). Löydät lisätietoja Instagramin tietosuojaselosteesta: https://www.facebook.com/help/instagram/519522125107875

Covet Pics

Käytämme Covet Picsiä Palvelun sosiaalisen median galleriassa. Heidän tietosuojaselosteensa on nähtävissä osoitteessa: https://spacesquirrel.co/privacy-policy :

Shopsync

Yhdistämme Mailchimpin ja Shopifyn Shopsyncin avulla. Heidän tietosuojaselosteensa on nähtävissä osoitteessa: https://shopsync.io/privacy-policy

Mailchimp

Mailchimp on online-markkinointialusta, jota ylläpitää The Rocket Science Group LLC, yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Heidän tietosuojaselosteensa on nähtävissä osoitteessa https://mailchimp.com/legal/privacy/

Muut Palveluntarjoajat

Maksut

Käytämme kolmansien osapuolten palveluja maksujen käsittelyyn (esim. maksunkäsittelijät) verkkokaupassamme. Emme tallenna tai kerää maksukorttitietojasi. Nämä tiedot toimitetaan suoraan meidän kolmantena osapuolena toimiville maksunkäsittelijöille, jotka noudattavat omia tietosuojakäytäntöjään käyttäessään henkilötietojasi. Nämä maksunkäsittelijät noudattavat PCI-DSS:n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on tuotemerkkien kuten Visan, Mastercardin, American Expressin ja Discoverin yhteisprojekti. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Käyttämämme maksunkäsittelijät:

Lue lisää maksupalveluntarjoajista täällä [LINK]

Logistiikka

Käytämme seuraavia logistiikkakumppaneita:

Lue lisää toimitusehdoista täällä https://fi.hurtta.com/pages/toimitustavat

MUUT

Tietosuojaselosteen muutokset

Kehitämme verkkosivustojamme jatkuvasti ja pidätämme siksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Muutokset voivat myös perustua lainsäädännön muutoksiin. Suosittelemme, että luet tietosuojaselostettamme säännöllisesti muutosten seuraamiseksi.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojaselosteesta, ota meihin yhteyttä:

Best Friend Group Oy

PL 1769 (Kellonkierto 3)

70461 Kuopio, Suomi

Puh. +358 40 757 6237

Sähköposti. janne.iivanainen@bestfriend.com

 

Valvontaviranomainen:

Tietosuojavaltuutetun toimisto

Käyntiosoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki

Postiosoite: PL 800, 00531 Helsinki

Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

Puhelinvaihde: 029 566 6700

Kirjaamo: 029 566 6768

Sähköpostiosoite: tietosuoja@om.fi